scroll

+31 10 – 429 2727

Call us

Speciaal transport voor alles buiten de standaard

Elk transport is anders, maar soms is het wel heel speciaal. Met onze transportervaring in de maritieme sector hebben we heel wat afwijkende objecten vervoerd. Extreem lange onderdelen, zeer brede gevaartes, vreemd hoge objecten of lood zware voorwerpen, voor alles buiten de standaard vinden wij een werkbare transportoplossing.

Speciaal transport vraagt speciaal inzicht en buiten de standaard mogelijkheden kunnen denken. Meer dan eens heeft dat geleidt tot inventieve oplossingen waarmee we de meest aparte zaken op hun plaats van bestemming kregen. Waar u aan kunt denken?

  • Op maat gemaakte hijsjukken
  • Omgebouwde kranen
  • Speciaal gemaakte draaiplateaus

Voor elk speciaal transport een oplossing

Het bedenken van inventieve oplossingen vraagt technische inzicht. Enerzijds van hijs- en transporttechniek, maar ook van het te verplaatsen voorwerp. Kan niet bestaat niet, we verzinnen altijd een oplossing. Slim nadenken zorgt er bovendien voor dat de transportkosten beperkt blijven. Ervaringen en oplossingen van eerdere projecten nemen we mee in het antwoord op uw transportvraag. Zo hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Speciaal transport vraagt flexibiliteit

Tijdens afwijkend transport ontstaan vaak onverwachte situaties. Dat vraagt kunnen schakelen om de controle te houden over veiligheid en levertijd. Wat betekent die flexibiliteit voor u in de praktijk? Dat we net een stapje verder gaan in de manier waarop we werken.

“…uiteindelijk kon Condor Transportspecialisten de klus wel aan en heeft het ook van begint tot eind keurig geregeld.”

– Speciaal transport en dienstverlening van lichtmasten-

Welke situatie zich ook voordoet, wij zorgen dat het geregeld wordt. Ook al moeten we daarvoor bijvoorbeeld buiten reguliere werktijden aan de slag of moeten we extra voorzichtig handelen. Binnen het gegeven tijdsbestek en volgens afspraak.

Kraanwerk en meer aanvullende diensten

Speciaal transport is onderdeel van een veel breder logistiek proces. Met ons wagenpark aan autolaadkranen verzorgen wij ook uiteenlopende kraanwerkzaamheden voor bijvoorbeeld aannemers in de utiliteits- en wegenbouw. Denk aan graven, betonstorten, aansluiten, inhuizen en het afvoeren van (afval)materiaal. Profiteer van onze totaaloplossing met de aanvullende diensten van Condor Transportspecialisten.