scroll

+31 10 – 429 2727

Call us

Transportbedrijf Rotterdam maakt regulier transport exceptioneel

Sinds 1957 verzorgt Condor Transportspecialisten goederenvervoer door heel Nederland en daarbuiten. Elke transportvraag heeft wel iets bijzonders. Vanuit deze benadering bewijst Condor Transportspecialisten – transportbedrijf Rotterdam – zich steeds opnieuw als constante betrouwbare logistieke partner. Van het beheersen van uw transportkosten tot presteren volgens planning, van veiligheid tot opslag en handling, wij maken van uw reguliere transport een exceptioneel logistiek proces.

Als transportbedrijf Rotterdam met de nodige jaren ervaring, weten we dat geen enkel transport regulier is. Het verplaatsen van uw lading heeft minstens één bijzonder aspect. Door de jaren heen hebben we vele transportprojecten mogen uitvoeren. Hoewel geen transport hetzelfde is, toch zijn er steeds terugkerende onderdelen die een regulier transport exceptioneel maken:

  • Transportkosten zo laag mogelijk houden
  • Presteren door ‘lean’ transportplanning
  • Totaaltransport vanuit Rotterdamse haven

Bijzonder zijn als transportbedrijf Rotterdam is vooral logisch nadenken

Uiteraard zoekt u naar de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Of misschien beter gezegd: prijs-prestatieverhouding. Al tijdens de eerste inventarisatie van uw transportvraag, denken we na over het zo laag mogelijk houden van de transportkosten. Echter, zonder in te leveren op leveringsprestaties. Of u dat ‘lean supply chain’ noemt of gewoon een strakke planning, het gaat ons om het verplaatsen van uw lading van A naar B zonder vertragingen dus perfect op tijd. Door vooraf én tijdens het transport logisch na te denken en te blijven communiceren, lukt dit ook daadwerkelijk.

Praktisch transportbedrijf Rotterdam

Hand in hand met kosten en prestatie gaat veiligheid. ‘Het gebeurt niet of het gebeurt veilig’ zit bij de Condor Transportspecialisten stevig tussen de oren. Bij het laden, tijdens het lossen en natuurlijk onderweg sluiten we risico’s zo veel mogelijk uit door consequent veilig te handelen.

“Dankzij de praktische ‘Rotterdamse’ aanpak is
Condor Transportspecialisten onze ideale transportpartner.”

– Regulier transport voor offshore groothandel –

Naast het goederenvervoer, voorziet Condor Transportspecialisten als transportbedrijf Rotterdam ook in aanvullende diensten zoals opslag en overslag handling. Onze eigen geconditioneerde opslagloodsen liggen in het hart van de Rotterdamse haven met een ideale ontsluiting naar zee en snelweg. Ook voor de overslag van zware break bulk is Condor Transportspecialisten uitgerust tot maar liefst 400 ton hijsvermogen. Profiteer van flexibel en snel handelen met onze faciliteiten voor totaaltransport.

 

Vervoer uitzonderlijk uitbesteden

Uw goederenvervoer uitbesteden aan Condor Transportspecialisten is een keuze voor uitzonderlijke service. Bel voor een scherp voorstel en een praktische aanpak of neem contact op via het formulier.