scroll

+31 10 – 429 2727

Call us

Goed bereikbare opslag Rotterdam

In het hart van de Rotterdamse haven beschikt Condor Transportspecialisten over meerdere opslaglocaties. Deze goed bereikbare opslagloodsen zijn compleet uitgerust met zware hijsvoorzieningen, klimaat gereguleerd en beveiligd volgens de hoogste klasse. Dit maakt onze opslag Rotterdam ook zeer geschikt voor handling en assemblage.

Of u nu op zoek bent naar tijdelijke opslag of voor een langere periode, u profiteert van:



 • 12.500 m2 beveiligde opslagruimte
 • tot 400 ton hijscapaciteit
 • snelle ontsluiting naar snelweg en open water

Uitgebreide mogelijkheden opslag Rotterdam

Voor opslag op zowel korte als lange termijn heeft Condor Transportspecialisten verschillende locaties beschikbaar. Beveiligd tegen inbraak en brand, staan uw goederen veilig opgeslagen. Zonder zorgen kunt u uw goederen bij ons in beheer geven. Wij waken over uw waardevolle inhoud.

Opslag Rotterdam faciliteiten

U kunt bij ons terecht voor de opslag van kunstobjecten tot zware industriële break bulk. Onze 10.000m2 warehouse is uitgerust met bovenloopkranen tot maar liefst 400 ton hijsvermogen. Dit maakt opslag Rotterdam zeer geschikt voor zware handling en assemblage-activiteiten.





“Je kon zien dat ze het vaker gedaan hadden. Ze wisten gewoon waar ze mee bezig waren.”

– Inzet autolaadkraan kluisverhuizing-

Voor onder andere kunstopslag is klimaatregulering een belangrijke vereiste. Onze loods is ingedeeld in verschillende afgesloten compartimenten die temperatuur en vochtigheid gereguleerd zijn. De temperatuur blijft tussen de 19-21° en de relatieve vochtigheidsgraad ligt tussen de 45%-55%.

Ervaar zelf het gemak

Uitleggen wat uw voordelen zijn van onze opslag Rotterdam geeft slechts een beperkte indruk. U kunt het beter zelf komen beoordelen. Staat u eenmaal in onze warehouse dan ervaart u het gemak en de mogelijkheden voor uw projecten. Neem contact op voor een afspraak.




 • Kwaliteit & veiligheid

  Om de kwaliteit en veiligheid van onze manier van werken te borgen, is Condor Transport VCA en ISO gecertificeerd. Dat is...
  Lees verder »
 • Mensen & middelen

  Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit en tegelijk een brede kennis van zaken. Met een breed programma goed onderhouden en...
  Lees verder »
 • Verhuizing Technische School Scalda in Terneuzen

  Verhuizing van diverse machines van 2 tot 12 ton.
  Lees verder »