scroll

+31 10 – 429 2727

Call us

Machine transport… en weer door!

Het verhuizen van een machinepark vraagt een strakke organisatie. U wilt zo snel mogelijk weer productie draaien. Snel, en daarbij ook veilig en secuur handelen is de uitdaging in machine transport. Bij Condor Transportspecialisten weten we wat het voor u betekent om van laden tot lossen stipt op tijd te komen, te werken volgens een strak tijdsschema én om alles netjes op te leveren. Ook voor het juist afkoppelen en het opnieuw aansluiten van uw machines zorgen wij voor een gestroomlijnd proces. Zo kunt u snel weer door met produceren!

Een strakke organisatie vraagt om duidelijke communicatie. Daarmee voorkomen we verrassingen tijdens het transport. Dat begint met vooraf de route en risico’s bepalen. Samen met u nemen we alle facetten van het machine transport door. We maken een haalbare planning, bereiden technische werkzaamheden voor en bespreken uw aanvullende wensen zoals:

  • Het maken van een uitgang/ingang
  • Inwendige machinereiniging (olie vrij maken)
  • Afkoppelen, vastzetten en stellen

Complete aanpak in machine transport

Rond het transport van uw machines zijn allerhande aanvullende werkzaamheden nodig. De ervaring heeft geleerd dat het transport zo efficiënt mogelijk verloopt wanneer er zo min mogelijk partijen nodig zijn. Daarom kunt u bij ons terecht voor een complete aanpak in het verhuizen van een productieruimte. Vooraf stemmen we de volgorde van werkzaamheden nauwkeurig met u af en tijdens het hele proces houden we u continu op de hoogte van de voortgang.

Met de nodige technische kennis kunnen wij uw machines veilig afkoppelen, vrij van olie maken, de vloer geschikt maken voor verplaatsing met draglineschotten of platen, gaten boren voor verankering, opnieuw aansluiten en stellen.

Alle materieel voor machine transport

Een veilig transport vraagt goedgekeurd materieel en vakbekwame mensen om die te bedienen. Ons wagenpark bevat verschillende autolaadkranen zodat we altijd de juiste wagen binnen handbereik hebben. Als het gaat over de bediening dan werken we met chauffeurs die gevoel hebben bij machine transport. Zij weten wat er nodig is, waar ze op moeten letten en hoe ze met uw waardevolle apparatuur veilig om moeten gaan.

“Ondanks alle uitdagingen heeft Condor Transportspecialisten binnen de krappe deadline perfect werk geleverd.”

– Machine transport t.b.v. herinrichting productiehal –

Waar die vakbekwaamheid uit blijkt? Bijvoorbeeld door de juiste inschattingen te maken voor materiaalgebruik en manier van handelen. Een verzakking in de vloer moet eerst gelegaliseerd worden, bij beperkte ruimte en zware machines creatieve oplossingen bedenken zoals het gebruik van tankjes (rollers) en in alles voorzichtig tewerk gaan.

Een goed begin…

Complexe processen en snel moeten handelen is mogelijk met een grondige technische inventarisatie. Om een inschatting te maken welke werkzaamheden nodig zijn, komen we kijken op uw locatie(s). Wat is er nodig om ruimte te maken? Moet er een muur weg of een vloer gelegaliseerd worden? Ook controleren we de vloerbelasting en puntbelasting om in te schatten of er bescherming nodig is.

Kortom een goed begin is het halve werk. Alleen dan kan er snel geschakeld worden. Neem contact op voor een eerste inventarisatie en profiteer direct van onze expertise in machine transport.