scroll

+31 10 – 429 2727

Call us

Autolaadkraan voor het snelle werk

U kunt een autolaadkraan inzetten voor uiteenlopende transportsoorten. Condor Transportspecialisten heeft ruime ervaring in onder andere het plaatsen van portakabins, ondersteuning in bouwprojecten, maritiem en machine transport. Zoekt u een snelle transportoplossing met een compleet pakket aanvullende diensten? Dan vindt u in Condor Transportspecialisten een betrouwbare logistieke partner.

Met de autolaadkranen van Condor Transportspecialisten staat een flexibele en complete transportoplossing tot uw beschikking. U profiteert van:

  • Breed wagenpark autolaadkranen
  • Totaalpakket aanvullende transportdiensten
  • Vakkundige en betrouwbare chauffeurs

Flexibel schakelen dankzij de autolaadkraan

Een transportplanning die op het laatste moment veranderd. Kent u dat? Dan is het wel zo fijn om een logistiek partner te hebben die op dat moment flexibel kan schakelen. Als is het kwart voor zes of twaalf uur, wij regelen het. Met een totaalpakket staan wij 24/7 voor u klaar om te laden, vervoeren en lossen. Ook op grote hoogte of moeilijk bereikbare plekken. Bovendien zorgen we rondom het transport voor de nodige zaken zoals parkeerontheffingen, wegafzettingen en zelfs (de)montage en verankering.

Veilig en vakkundig gebruik autolaadkraan

Het gebruik van zware machines en het hijsen en vervoeren van zware goederen vereist expertise. Vakbekwame mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Die ook risico’s op de juiste manier inschatten en doeltreffend handelen. Zo borgen wij de veiligheid voor onszelf en de te vervoeren objecten.

“Je kon zien dat ze het vaker gedaan hadden. Ze wisten gewoon waar ze mee bezig waren.”

– Inzet autolaadkraan kluisverhuizing-

Met goed onderhouden materiaal en een ervaren kraanmachinisten zorgen we dat uw transport goed en veilig verloopt. Vooraf schatten we de omstandigheden in, zodat we continu grip op de zaak houden. Bijvoorbeeld bij transport op grote hoogte of binnen een krap tijdsbestek. Dan moet alles soepel en zonder onverwachte situaties verlopen.

De volgende autolaadkranen staan voor u klaar

60 ton meter met Jib naar 34 meter
Bijzonderheden: inclusief lier

Download hijstabel

80 ton meter
Bijzonderheden: 8x uitschuifbaar naar 21 meter

Download hijstabel

80 ton meter met Jib naar 32 meter

Download hijstabel

36 ton meter naar 20 meter

Download hijstabel

23 ton meter naar 13 meter
Bijzonderheden: Inclusief grondboor en knijper

Download hijstabel